Tragédia

Halálos baleset történt a 84-es főúton, a határátkelő előtt

A tűzoltók kézi erővel emeltek ki a járműből egy embert, de már nem élt.

2017.06.11 09:08MTI

Felborult egy személyautó a 84-es főúton, Sopron közelében - közölte az MTI-vel vasárnap reggel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A tájékoztatás szerint a helyszínre riasztott soproni hivatásos tűzoltók kézi erővel emeltek ki a járműből egy embert, a mentők azonban azt állapították meg róla, hogy életét vesztette.

Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

A rendőrség közlése szerint a baleset a soproni határátkelő előtt történt. A személygépkocsi eddig ismeretlen okból és körülmények között borult fel az úttesten, sofőrje halt meg, az autóban más nem utazott.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrök az Ausztria irányába közlekedőket Sopron belterületén elterelik Kópháza felé. Az Ausztria felől közlekedők másik határátkelőn tudnak Magyarország területére belépni. Az útlezárásról az osztrák hatóságokat is tájékoztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.