Bűnügy

78 éves néni árulta a drogot

Kábítószer-kereskedelem gyanújával fogtak el és állítottak elő a rendőrök egy 78 éves idős asszonyt Csepelen.

2017.06.02 16:47Havariapress

A Budapesti Rendőr-főkapitányság drognyomozói csütörtökön napközben jelentek meg egy XXI. kerületi lakásban, mert azt gyanították, hogy ott kábítószer-terjesztéssel foglalkoznak.

A nyomozók meglepetésére egy 78 éves idős asszony nyitott nekik ajtót, a gyanú azonban ettől függetlenül megalapozottnak bizonyult, a lakásban ugyanis zöld színű kábítószergyanús növényi anyagot és két digitális mérleget is találtak.

A közel negyed kilónyi kábítószert a rendőrök Vitó, az öt éves, kábítószer-kereső belga juhászkutya segítségével fedezték fel a nő fáskamrájában elrejtve.

Az idős asszonyt a rendőrök elfogták, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.