Tragédia

Belehalt sérüléseibe a negyedikről kizuhant kislány

Nem tudták megmenteni a hároméves gyermek életét. Nem a szülei vigyáztak rá, hanem ismerősök.

2017.05.21 08:01ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, kizuhant a negyedikről egy három éves gyerek Kistarcsán. A Bors a kislány nagypapájára hivatkozva írta, hogy a gyermeket, akit súlyos belső sérülésekkel és belső vérzéssel szállítottak kórházba újraélesztés után, nem tudták megmenteni, majd a rendőrség is megerősítette a szomorú hírt.

A kistarcsai hároméves kislány hajnalban zuhant ki egy panelház negyedik emeltéről, egy tetőablakból, miközben a család két barátja vigyázott rá. Mindenki megdöbbenten áll a tragédia előtt, gondos és jó embereknek ismerték őket.

"Az apa talált rá a picire. Kora reggel jöttem haza a vásárlásból, akkor láttam egy férfit állni a ház előtt, a kislány édesapja volt. Rettentő idegesnek tűnt, nem csodálom... Úgy tudom, az éjszakai műszakból tért haza. Ilyenkor gyakran vigyázott a gyerekre a lány" - mondta a lapnak egy szomszéd.

A rendőrség a fiatal lány után, aki a gyermekre vigyázott, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt nyomoz - olvasható a police.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.