Állatkínzás

54 kiskutyát zsúfolt a kocsiba

A zalai rendőrök egy 25 éves olasz állampolgárságú férfit hallgattak ki gyanúsítottként állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

2017.05.16 13:00ma.hu

A járőrök Nagykanizsa külterületén, egy Volkswagen Transporter típusú gépkocsi sofőrjét ellenőrizték hétfőn, este 10 óra körül. A rendőrök a jármű rakterében két ládában, valamint két mobil kutyaboxban, 54 különböző fajtájú kiskutyát találtak. A gyanúsított az állatokat, amelyek állategészségügyi kiskönyvvel és egyedi jelöléssel nem rendelkeztek, ivóvíz nélkül, összezsúfolva szállította - olvasható a rendőrség honlapján.

police.hu

A 25 éves olasz állampolgárságú férfit a nagykanizsai rendőrök elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A kiskutyákat a rendőrök a nagykanizsai állatmenhelyre vitték.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.