Baleset

Súlyosan sérült egy siklóernyős a Vértesben

Súlyosan sérült meg egy siklóernyős, amikor a földnek csapódott a Vértesben, Csókakő határában, a mentéséhez helikoptert is irányítottak a helyszínre.

2017.05.11 20:11ma.hu
hirdetés

A Fejér megyei településről csütörtökön délután, négy óra körül hívtak mentőkert, mert lezuhant és súlyosan megsérült egy siklóernyős. Az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült emberért mentőhelikopter érkezett. A baleset helyszínén a móri önkormányzati és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végeznek műszaki mentést, ennek keretében segítik a mentőszolgálat munkáját és közreműködnek a szerencsétlenül járt siklóernyős mentőhelikopterhez történő szállításában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.