Bűnügy

Horgászás közben fogták el az emberkereskedelemmel és kerítéssel vádolt stricit

A magyar férfit a holland rendőrség is kereste. Több mint félmillió eurót keresett az általa futtatott nőkön.

2017.05.08 16:16ma.hu

Nyíregyháza mellett fogtak el egy magyar férfit, akit emberkereskedelem és kerítés miatt kerestek a holland hatóságok - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn a honlapján.

A holland hatóságok áprilisban keresték meg a magyar rendőrséget, hogy segítsen elfogni egy 44 éves férfit, aki ellen emberkereskedelem és kerítés miatt bocsátottak ki európai elfogatóparancsot. A hollandok adatai szerint H. József Hollandiában prostitúcióra kényszerített másokat, akik összesen 500 ezer eurót kerestek, és ebből naponta több mint ezer eurót kellett leadniuk neki.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói vasárnap délután fogták el a férfit - horgászás közben - a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Székely község melletti víztározónál. A rendőrök a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították H. Józsefet, átadásáról a későbbiekben dönt a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.