Gyász

Tragédia: meghalt a Budapesten eltűnt brit fiatal

Slam Clancy egy huszonkét fős társasággal pénteken érkezett Budapestre egy legénybúcsú miatt, azonban pár óra elteltével eltűnt.

2017.05.02 20:17ma.hu
Screenshot

Elhunyt az a brit fiatalember, akit hétvége óta kerestek a fővárosban. Slam Clancy egy huszonkét fős társasággal pénteken érkezett Budapestre egy legénybúcsú miatt, azonban pár óra elteltével eltűnt. A 24 éves férfi a Morrison's 2 nevű szórakozóhelynél látták utoljára, ahol a Szent István körúton egy taxiba szállt be nem sokkal este tíz óra után. Sam barátai szombaton este kezdték el keresni a családapát - a kórházakat és a rendőrséget is felhívták - de mind hiába.

A Blikk úgy tudja, a fiatalember halálos baleset áldozata lett, mégpedig annak, amely során a Váci úton szombat hajnalban elgázoltak egy embert. Samtől a barátai és ismerősei már a Facebookon búcsúztak. A Blikk információi szerint a férfi eltévedhetett, át akart szaladni az úton, mikor egy autó elgázolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.