Bűnügy

Különös kegyetlenséggel végzett áldozataival a 15 éves tatabányai gyilkos

Áldozatai mindketten az utcán éltek.

2017.05.02 09:21ma.hu

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, részletes beismerő vallomást tett a tatabányai hajléktalanok 15 éves gyilkosa. Áldozatai mindketten az utcán éltek.

A fiú álmukban végzett velük, halálra rúgdosta őket - tudta meg a Blikk. A tinédzser mindössze pár száz méterre lakott a két gyilkosság helyszínétől, jól ismerték a környékbeli hajléktalanok. A bűncselekmény elkövetésekor ittas volt, azt még nem tudni, hogy kábítószer is volt-e a szervezetében.

A 15 éves elkövető Tatabánya belvárosában, egy egyszobás albérletben élt édesanyjával, kistestvérével és két kutyájukkal. Egy közeli általános iskolába járt, ahol többször megbukott, majd pár hónappal ezelőtt végleg eltanácsolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.