Tragédia

Gyilkosság történt Mezőhegyesen

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta saját élettársát Mezőhegyesen.

2017.04.16 21:32Havariapress
hirdetés
MTI Fotó: Donka Ferenc

A Békés megyei településről Húsvét vasárnap reggel, nem sokkal fél hét előtt érkezett bejelentés arról, hogy elhunyt egy nő a saját lakásában. A rendőrjárőrök érkezésekor az élettársa is a lakásban volt, aki a gyanú szerint a nő halálát okozta. A nyomozás eddigi adatai alapján a nő és a férfi előző este valami miatt összevesztek, majd a vita tettlegességig fajult. Mindketten késsel megsebesítették a másikat, s az összetűzésben a nő életét vesztette. A 48 éves helyi lakos férfit a rendőrök előállították, vele szemben emberölés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.