Bűnügy

Elvágta 13 éves lánya torkát, mert túl sokat lógott a Facebookon

Dühös volt, mert úgy gondolta, hogy a facebookozás rossz hatással van a lány iskolai teljesítményére.

2017.04.12 12:24ma.hu

A thaiföldi hatóságok letartóztattak egy 41 éves férfit, aki beismerte: elvágta 13 éves lánya torkát, mert úgy érezte, gyermeke túl sok időt tölt a Facebookon - jelentette a helyi sajtó.

A férfit Prachuap Khiri Khan tartományban fogták el egy ellenőrzőpontnál, pár órával a bűncselekmény után.

A férfi a rendőröknek azt mondta, dühében vágta át a lány torkát, miután veszekedni kezdtek azon, hogy túl sok időt tölt a Facebookon - írta a The Nation című thaiföldi lap. Ezután a vérző lányt bezárta a házba, és a kisebbik lányával elmenekült.

A kislány annak köszönheti életét, hogy a szomszédok meghallották a segélykiáltásait, feltörték az ajtót, és mentőt hívtak hozzá. A gyerek torkán a helyi sajtóban megjelent hírek szerint egy több mint tíz centiméter hosszú vágás volt, és csurom vér volt, amikor rátaláltak.

A súlyos állapotban lévő lányt kórházba szállították, ahol sikerült megmenteni az életét. Anyja elmondása szerint jól gyógyul.

A támadó 44 éves felesége megerősítette, hogy a férfi utálta, hogy a lánya olyan sok időt tölt a közösségi oldalon, mert attól tartott, hogy ez rossz hatással van az iskolai teljesítményére.

A nő szerint férje hirtelen haragú, és már előfordult, hogy facebookozása miatt megütötte a lányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.