Baleset

Hipós vizet ivott tizennégy pápai óvodás

A gyermekek az első korty után jelezték, hogy nincs jó íze a víznek, ezért a dolgozók egyből értesítették a gyermekorvost, a mentőket és a szülőket.

2017.04.11 21:15MTI

Tünet- és panaszmentesek azok az óvodások, akik hipós vizet ittak uzsonnához egy pápai óvodában - tájékoztatta a város polgármestere közleményében.

Áldozó Tamás közölte: a helyettes óvodavezető tájékoztatása szerint a Szivárvány óvodában a kancsókat fertőtlenítéshez készítették elő, az edények alján kis mennyiségű hipó volt, erre töltötték rá tévedésből az ivóvizet.

A gyermekek az első korty után jelezték, hogy nincs jó íze a víznek, ezért a dolgozók egyből értesítették a gyermekorvost, a mentőket és a szülőket. A tizennégy 3 és 6 év közti óvodást a mentők kórházba szállították, ahol azonnal megvizsgálták őket – áll a közleményben.

A polgármester információi szerint a gyermekek panasz- és tünetmentesek, de éjszakára megfigyelés céljából a kórházban maradnak, szerdán pedig újabb gégészeti vizsgálaton vesznek részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.