Búcsúlevelet írt, felakasztotta magát

Öngyilkos lett a meztelen fiúkat fényképező férfi

Öngyilkos lett péntek hajnalban az az ötvenéves szegedi férfi, aki ellen a Szegedi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, mert meztelen gyerekeket fotózott és videózott.

2008.11.22 11:55MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Tuczakov Szilvána az MTI-nek szombaton elmondta: a házi őrizetben levő férfi pénteken búcsúlevelet írt, és eltávozott otthonából.

A hatóság azonnal megkezdte a keresését. Szeged határában egy erdős területen, fára felakasztva holtan találtak egy embert pénteken. A szemlebizottság megállapította, hogy az elhunyt azonos a keresett férfivel. Idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

A haláleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja. A rendőrség a férfit tiltott pornográf felvétellel való visszaéléssel gyanúsította, miután kiderült, hogy egy tizennégy és egy tizenkét éves meztelen fiút videózott és fotózott le otthonában.

A Délmagyarország című lap információi szerint az egyedülálló férfi a család régi ismerőse volt, aki a gyerekeknek pénzt adott azért, hogy vetkőzzenek le előtte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.