Baleset

Meghalt egy utas az autópályáról lepördülő autóban

Egy ember életét vesztette, amikor lesodródott az úttestről és többször megpördült egy személyautó az M5-ös autópályán Pusztaszernél.

2017.03.11 09:27Havariapress

Szombaton reggel, valamivel hét óra után haladt az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán egy személyautó az országhatár felé, amikor Csengelét elhagyva, Pusztaszer térségében a sofőr valami miatt elvesztette uralmát a jármű felett. Emiatt a gépkocsi lesodródott az útról, majd többször megpördült és úgy állt meg az út mellett. Az autópálya 133-as kilométerszelvényében történt balesetben az autó egyik utasa életét vesztette, további személyi sérülésről nem érkezett jelentés. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a határ felé tartó forgalmat Kiskunfélegyházánál az 5-ös főútra tereli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.