Állatkínzás

Mérgezett kolbászt szórtak szét egy rákospalotai kutyafuttatónál

A rendőrök megtalálták a kétes eredetű húst, amelyben "tabletta formájú ismeretlen anyag" volt.

2017.03.08 18:59MTI

Vélhetően méreg volt abban a kolbászban, amelyet egy rákospalotai kutyasétáltatónál találtak a rendőrök szerdán. Egy kutya evett is a húsból, de gazdája időben orvoshoz vitte, így nem pusztult el - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján, hozzátéve: állatkínzás gyanúja miatt nyomoznak.

Azt írták: a rendőrök bejelentés alapján mentek ki reggel 9 óra előtt a főváros XV. kerületébe, egy rákospalotai kutyafuttatóhoz, ahol egy járókelő elmondta nekik, hogy gyanús lecsókolbászdarabokat talált a földön. A rendőrök megtalálták a kétes eredetű húst, amelyben “tabletta formájú ismeretlen anyag” volt.

A rákospalotai rendőrök kiderítették azt is, hogy aznap a kolbászból evett egy kutya, akit a gazdája orvoshoz vitt. Az eb a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően nem pusztult el. A talált húst a rendőrök további szakértői vizsgálat miatt lefoglalták.

A BRFK XV. kerületi rendőrkapitánysága állatkínzás gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.