Baleset

Két embert is villamosok gázoltak el a fővárosban

Két embert is villamosok gázoltak el a tegnap esti órákban Budapest XI. és XX. kerületében, a sérülteket a mentők kórházba szállították.

2017.03.06 07:48Havariapress

A tűzoltókat és a mentőket vasárnap este hat és nyolc óra előtt két villamosgázoláshoz is riasztották a főváros területére. Előbb, hat óra körül a XI. kerületi Bartók Béla úton gázolt el egy embert egy villamos , a Zenta utca és a Bertalan Lajos utca között; alig több mint másfél órával később a XX. kerületi Határ úton, a Nagykőrösi úti felüljáró alatt történt hasonló baleset. Az elgázolt járókelők egyik helyszínen sem kerültek a szerelvény alá, ezért a mentők a katasztrófavédelem doktorszolgálata segítségével a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították őket. A balesetek miatt jelentős fennakadások voltak az érintett villamosvonalakon, illetve a közúti forgalomban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.