Erőszak

Húsz perc alatt elfogták a villamosvezetőre támadó garázdát

Húsz perc alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki rátámadt egy villamosvezetőre hajnalban a budai Bem rakparton.

2017.03.05 12:40Havariapress

A fővárosi rendőrségre vasárnap hajnalban tett bejelentést egy, a Bem rakparton közlekedő villamos vezetője arról, hogy az előző percekben támadás érte. Elmondása szerint a Halász utcai villamosmegállóban állt a szerelvény, amikor egy agresszíven viselkedő férfi kötött bele: megfenyegette, majd dulakodni kezdett vele. A támadó ezután leszállt a villamosról, majd annak ablaktörlő lapátját kezdte feszegetni, a villamosvezetőt egy alkalommal megrúgta, majd távozott a helyszínről. A kiérkező járőrök a helyszín közelében lévő Fő utcában fogták el a 44 éves budapesti lakost, akit előállítottak az I. kerületi rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indult nyomozásban vizsgálja az eset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.