Lakástűz

Több mint 90 embernek kellett elhagynia otthonát Zalaegerszegen

Kigyulladt egy tízemeletes épület legfelső szintjén egy szoba.

2017.03.04 08:55MTI

Egy embert kórházba vittek, több mint kilencven lakónak pedig ideiglenesen el kellett hagynia az otthonát szombat hajnalban Zalaegerszegen, miután kigyulladt egy tízemeletes épület legfelső szintjén egy szoba - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Cseresznyés Dániel közölte: a Madách Imre utcai épület tizedik emeletén egy tizenkét négyzetméteres szoba égett teljes terjedelmében. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel, egy magasból mentő járművel, vízszállító járművel és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal fél órás oltással tudták megakadályozni, hogy a lángok továbbterjedjenek.

Az oltás idejére a háztömbben élő kilencvenhárom embernek el kellett hagynia az épületet, ők alig egy órával később visszatérhettek lakásukba. A mentők a kigyulladt lakásban élő nőt sokkos állapota miatt kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.