Bűnügy

Nem törte meg a börtön bróker Marcsikát

Jól kijön a cellatársaival a Kun-Mediátor volt vezetője.

2017.03.02 06:56ma.hu

Nem törte meg a börtön a Bróker Marcsikaként elhíresült D. Sándornét, legalábbis ezt mondta egy korábbi cellatársa a Blikknek.

Négyfős cellába zárták három másik középkorú elítélttel, jól kijönnek egymással - mondta a lap informátora. Bróker Marcsika precízen betartja a szabályokat, és nem lehetett hallani, hogy panaszkodna, vagy a fényűző életet hiányolná. Pedig főleg ő viszi a szót - árulta el a nemrég szabadult nő.

D. Sándornét különösen jelentős kárt okozó csalás bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsítják, miután a Kun-Mediátor utazási iroda vezetőjeként több mint ezer embertől csalt ki pénzt irreális hozam ígéretével. Belize-be menekült, ahol elfogták, majd hazahozták és előzetes letartóztatásba került. Becslések szerint akár húszmilliárd forintra is rúghat az okozott kár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.