Baleset

Bocsánatot kért a családtól a rendőrnőt elgázoló kamionos

A férfi kipihent volt, alig tíz perce vezetett, amikor megtörtént a tragédia.

2017.02.16 08:48próba
Fotó: MTI

Bocsánatot kért a családtól a rendőrnőt elgázoló kamionos - írja a Blikk. Ügyvédje szerint T. András részletes beismerő vallomást is tett. "Ügyfelem és családja is összetört a történtek súlya alatt. András szörnyen sajnálja ami történt, amint találkoztunk a rendőrségen a baleset után az első kérdése az volt, hogy miként tudna bocsánatot kérni a halott lány szüleitől?" - mondta a lapnak nyilatkozva Farsang Andrea.

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi már több mint tíz éve dolgozik kamionsofőrként: már annál a cégnél is egymillió kilométert vezetett, ahol jelenleg dolgozik. A balesetet valószínűleg az okozta, hogy a rádiót tekergette, ezért nem vette észre az út szélén parkoló autót és az igazoltató rendőrnőt.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, hétfőn súlyos közúti baleset történt az M5-ösön. A tragédiában egy 23 éves rendőrnő életét vesztette, ketten pedig súlyosan megsérültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.