Kábítószer

Kilenc kilogramm marihuánát találtak Röszkén

A pénzügyőrök a megközelítőleg 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószert, valamint a járművet vezető férfit átadták a rendőrségnek.

2017.02.15 08:58MTI

Kilenc kilogramm marihuánát találtak egy mikrobusz pótkerekében elrejtve a pénzügyőrök Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy szerb sofőrrel és utasával érkező mikrobuszt ellenőriztek Röszkén, a csomagtér hátsó részén egy pótkeréken friss szerelés nyomait látták. Leemelve a helyéről feltűnt, hogy a pótkerék jóval nehezebb a szokásosnál. Szétszerelték, és kilenc kilogramm marihuánát találtak benne.

A pénzügyőrök a megközelítőleg 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószert, valamint a járművet vezető férfit átadták a rendőrségnek - tudatta az alezredes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.