Bűnügy

Fejbe lőtte a szomszéd kisbabáját, mert hangosan sírt

Állítólag csak "rá akartak ijeszteni" a 18 hónapos kisfiúra.

2017.01.30 16:19ma.hu

Döbbenetes balesetről számolt be a Metro.

A bristoli Amy Allen 18 hónapos kisfiával, Harryval látogatta meg szomszédait, Jordan Walterst és Emma Horsemant; a férfi épp a fegyverét tisztította.

A kisfiú rosszul viselte a szomszédolást: hangosan sírt és ordítozott, ezért Emma azt javasolta a férjének, hogy süsse el a fegyvert, attól majd biztosan megijed a gyerek és elhallgat.

Mint a bíróságon kiderült, Walters elfelejtette, hogy csőre töltötte a pisztolyt, ezért a kisfiúra fogta és meghúzta a ravaszt. A golyó átszakította a gyerek koponyáját, és súlyos sérüléseket okozott. A felnőttek azonnal kihívták a mentőket, akik helikopterrel érkeztek a helyszínre, és csodával határos módon meg tudták menteni a kis Harry életét.

Walters bűnösnek vallotta magát a bíróságon, de a felesége fellebbezett a vádemelés ellen. Gondatlanság és kiskorú veszélyeztetése miatt ítélhetik el őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.