Bűnügy

Rálőttek két emberre Józsefvárosban

Gáz-riasztó fegyverből adott le lövést egy ismeretlen két másik emberre a VIII. kerületi Práter utcában kedd este; mire a rendőrök a helyszínre értek, valamennyien távoztak a helyszínről.

2017.01.18 07:14MTI

A rendőrség az MTI megkeresésére azt írta, egy állampolgári bejelentésre érkeztek a helyszínre, ahol az adatgyűjtés során megállapították, hogy egy jelenleg ismeretlen ember egy gáz-riasztó fegyverből adott le lövést másik két ember irányába.

Közölték: az eset minden résztvevője még a rendőrök kiérkezése előtt távozott a helyszínről, felkutatásukat megkezdték.

Az Origo szerint kommandósok és civil ruhás nyomozók rohanták le kedd este a Corvin-negyed metróauljáróját és környékét. Egy szemtanú beszámolójára hivatkozva pedig azt írták, hogy 15-20 rendőr is részt vehetett a rajtaütésnek tűnő akcióban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.