Baleset

Ipari robbanás történhetett Fűzfőgyártelep közelében

Ipari robbanás történhetett Balatonfűzfőnél, a mentők egy embert szállítottak kórházba a helyszínről.

2016.12.30 20:18Havariapress

Veszélyes anyagokkal is foglalkozó cég telephelyén keletkezett tűz pénteken késő délután, a Veszprém megyei Fűzfőgyártelep közelében. A mentők egy embert megfigyelésre kórházba vittek a helyszínről, a tüzet a helyszínre riasztott tűzoltók oltották el. A balatonfűzfői ipari park egyik telephelyén felcsapott lángokat a balatonfűzfői, a pétfürdői, a székesfehérvári, a siófoki és a veszprémi hivatásos tűzoltók együttes erővel fékezték meg, munkájukat több vízszállító is segítette, a beavatkozást pedig a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A munkálatok idejére a 7213-as számú mellékutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök a 72-es számú út felé terelték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.