Baleset

Tűz ütött ki egy budapesti panelházban

A lépcsőházat nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették, a mentők két embert füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba.

2016.12.25 19:34MTI

Tűz ütött ki egy tízemeletes fővárosi panelház egyik lakásában, a mentők két embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak - tájékoztatta Balogh Eszter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-t.

Közölte, hogy a tűz egy IV. kerületi tízemeletes panelház egyik kilencedik emeleti lakásában keletkezett eddig tisztázatlan okból. A tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet, több embert létrás jármű segítségével menekítettek ki a házból.

A lépcsőházat nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették, a mentők két embert füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba.

A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.