Ütközést próbált elkerülni

Buszbaleset az M3-ason: ez okozhatta a tragédiát

Vélhetően egy ütközést próbált elkerülni a debreceni Grand Tours utazási iroda buszának vezetője, amikor a busz megcsúszott és felborult.

2016.12.18 11:32MTI

Az Ausztriában tartózkodó Nagy Sándor, az utazási iroda tulajdonosa vasárnap délelőtt telefonon elmondta: hivatalos információkkal még nem rendelkezik, annyit tud, hogy az autóbuszt megelőzte egy személyautó, amely a jobboldali sávba visszatértekor megpördült, forogni kezdett a jeges úton.

A balesetben érintett autóbusz vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett - tette hozzá.

MTI/Vajda János

Az utazási iroda emeletes autóbusza a bécsi karácsonyi vásárból tartott hazafelé, amikor szombaton éjfél előtt balesetet szenvedett az M3-as autópályán. Az autóbuszban 82-en utaztak - közölte Nagy Sándor.

Tájékoztatása szerint az idén hét autóbuszos járatot indítottak a bécsi karácsonyi vásárra, ezek voltak az utolsó utak, a szerencsétlenül járt busz mögött is haladt egy másik járatuk.

Amikor tudomást szereztek a történtekről, Debrecenből azonnal elindítottak egy buszt, amely másfél óra múlva érkezett a helyszínre az utasokért - mondta el a legnagyobb debreceni utazási iroda tulajdonosa az MTI-nek.

MTI/Vajda János


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.