Baleset

Jeges út miatt árokba csúszott három autó Újhartyánnál

Jegesedés miatt több helyen csúszóssá vált az útburkolat az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán.

2016.12.18 09:38MTI

Jegesedés miatt több helyen csúszóssá vált az útburkolat az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán, emiatt több gépkocsi árokba csúszott vasárnap hajnalban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyik balesetben egy ember megsérült, két baleset során anyagi kár keletkezett.

Az autópálya Szeged felé vezető oldalán a 45800-as méterszelvényben hajnali három órakor egy személyautó és egy autóbusz ütközött össze. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A helyszínelést a rendőrök rövid idő alatt befejezték, az érintett útszakaszon a forgalom a helyszínelés ideje alatt egy sávon haladt.

A rendőrség arra kéri a megye útjain közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.