Egy férfi és egy kislány meghalt

Borzalmas képek! Halálos vonatbaleset Gödöllőnél

Meghalt egy férfi a Gödöllő és Isaszeg közötti vasúti átjárónál, amikor személygépkocsijával összeütközött a Budapestről Hatvan felé közlekedő személyvonattal - tájékoztatta kedden az MTI-t a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Borzalmas képek a balesetről! képgaléria

2008.11.18 12:05MTI
Fotó: MTI

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a helyszínelés jelenleg is tart, a vonat alá gyűrt autót kiszabadították. A gödöllői rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálatot indított az ügyben. 

Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke közölte, hogy a Budapest-Hatvan vonalon szünetel a vonatközlekedés, Gödöllő és Isaszeg között vonatpótló autóbuszok járnak. A Miskolcról Budapestre jövő intercity-járat kerülő úton, Aszód és Vác érintésével ért el a fővárosba, a többi intercity-járaton ezen a vonalon késések várhatók. Elmondta: a műszaki mentés után egy felsővezetéket tartó oszlopot is helyre kell állítani, ez alatt a munkálat alatt azonban már egy vágányon lesz közlekedés. Tudomásuk szerint az érintett vasútállomásokon nem jelezték a fénysorompó meghibásodását, a helyszínen azonban tovább vizsgálják, hogy a vasút és a közút kereszteződésénél található szerkezet és a félsorompó működött-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.