Még három hónap

Meghosszabbították a bőnyi rendőrgyilkos előzetes letartóztatását

Október 26-án gépkarabéllyal adott le több lövést Bőnyben és megölte Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot.

2016.11.28 09:57MTI

Három hónappal meghosszabbította a Győri Járásbíróság a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Győri Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-t.

Máté Kinga közleménye szerint továbbra is fennáll a gyanúsított részéről a tanúk befolyásolásának, valamint a szökésnek, elrejtőzésnek a "reális" veszélye.

A férfi ellen hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt rendeltek el nyomozást, miután október 26-án gépkarabéllyal adott le több lövést Bőnyben és megölte Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot.

A gyilkossággal gyanúsított Győrkös István a Magyar Nemzeti Arcvonal paramilitáris szervezet alapítója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.