Bűncselekmény

Kis híján agyonverte élettársát egy volt miskolci rendőr

Vádat emelt egy volt rendőr ellen életveszélyt okozó testi sértés és kapcsolati erőszak bűntette miatt a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség.

2016.11.17 10:57MTI

A tájékoztatás szerint a hivatásos rendőrként dolgozó férfi rendszeresen ivott és az élettársát durva, megalázó szidalmak kíséretében többször bántalmazta.

Ez év áprilisában a vádlott ittas állapotban hazatérve egy vita hevében úgy összerugdosta a nőt, hogy annak két bordája eltört és a tüdeje is megsérült. A sértett életveszélyes állapotban került kórházba, a gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy állapota stabilizálódott és később teljesen felépült.

Az ügyészség vádiratában végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a Miskolci Törvényszéknek. A vádlott - akinek rendőrségi szolgálati jogviszonyát az őrizetbe vétele napján a parancsnoka megszüntette - előzetes letartóztatásban várja a bíróság döntését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.