Drogfogás

Több mint 19 kilogramm kábítószert találtak egy autóban Budapest belvárosában

Egy nagyméretű táska rejtette a rengeteg zöld növényi származékot.

2016.11.16 12:58MTI

Több mint 19 kilogramm kábítószert találtak a rendőrök közúti ellenőrzés során egy autóban Budapest belvárosában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

Azt írták, hogy az V. kerületi járőrök kedd dél körül igazoltattak egy 39 éves budaörsi férfit. Mivel a sofőr zavartan viselkedett, a gépjárművét is átvizsgálták.

Egy nagyméretű utazótáskában 18,8 kilogramm kábítószergyanús növényi származékot - feltehetően marihuánát -, valamint mintegy 0,4 kilogramm szintén kábítószergyanús fehér port találtak.

M. Zoltán ellen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-birtoklás bűntette miatt nyomoznak, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.