Borzalmas

Lőtt fejsérüléssel szállítottak kórházba egy 11 hónapos csecsemőt

Fejbe lőttek vasárnap egy 11 hónapos csecsemőt a Baranya megyei Oldon, a gyermek kritikus állapotban van. Saját apja lőtte meg, véletlenül.

2016.10.16 16:12MTI

Lőtt fejsérüléssel szállítottak kórházba vasárnap egy 11 hónapos csecsemőt a Baranya megyei Oldról, a gyermek kritikus állapotban van - erősítette meg a Pécsi Újság.hu információját az MTI-nek Popovics Dejan, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) szóvivője.

A szóvivő elmondta: a kisgyereket egy oldi családi házban érte a sérülés. Az eset körülményeit - köztük, hogy milyen fegyverből érte a lövés a gyermeket - a rendőrég jelenleg is vizsgálja.

A hírportál információi szerint a gyermeket légpuskával lőtték meg.

Azt írták: a rendőrség dél körül kapott értesítést arról, hogy egy csecsemőt kritikus állapotban szállítottak a siklósi kórházba. A gyermeket ezután mentőhelikopterrel Pécsre szállították, életéért jelenleg is küzdenek.


A police.hu információi szerint a mentők diszpécsere tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy 2016. október 16-án 12 óra körül lőtt fejsérüléssel szállítottak a siklósi kórházba egy 11 hónapos oldi kisgyermeket, állapota kritikus.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a 22 éves helybéli férfi a lakásukban nem kellő körültekintéssel rakta le töltött légpuskáját, véletlenül elsütötte azt, és így eltalálta 11 hónapos kisfiát.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán a férfi ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.