Baleset

Tűz volt egy mogyoródi házban, egy nő életveszélyesen megégett

A 70 négyzetméteres ingatlan alsó szintje teljes terjedelmében égett, az oltást a szomszédok kezdték meg, majd a helyi tűzoltók fejezték be, miközben öt gázpalackot hoztak ki az épületből.

2016.10.05 17:30MTI

Kigyulladt egy kétszintes családi ház alsó szintje szerda délután Mogyoródon a Gödöllői utcában, a lakásban egyedül lévő idősebb nőt életveszélyes, szomszédját könnyebb sérülésekkel vitték kórházba - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a 70 négyzetméteres ingatlan alsó szintje teljes terjedelmében égett, az oltást a szomszédok kezdték meg, majd a helyi tűzoltók fejezték be, miközben öt gázpalackot hoztak ki az épületből. Az utómunkálatok még folynak.

A házban egy idősebb nő tartózkodott, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett; az első jelentések szerint testfelületének negyven százaléka megégett. A nő segítségére siető egyik szomszédot is kórházba vitték, ő könnyebben sérült.

A Pest megyei katasztrófavédelem tűzvizsgálatot indított a körülmények tisztázására – tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.