Akadálypálya

Futóversenyek miatt változik a káposztásmegyeri, budaörsi, törökbálinti buszok menetrendje a hétvégén

A Budatétény vasútállomás felé közlekedő 287-es szintén módosított útvonalon közlekedik.

2016.09.24 09:30MTI

Futóversenyek miatt változik szombaton, illetve vasárnap egyes káposztásmegyeri, valamint a Budapestről Budaörsre, Törökbálintra közlekedő agglomerációs buszok útvonala - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Szombaton reggel 8 és délután 2 óra között a Farkaserdő utcán közlekedő 126-os és 296-os autóbusz módosított útvonalon jár, a Megyeri úton közlekedő 30-as és 230-as busz forgalmában pedig néhány perces forgalomkorlátozás várható, mert a Farkaserdő utcát az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál miatt lezárják.

A 126-os és a 296-os autóbusz Dunakeszi, illetve Békásmegyer felé Káposztásmegyer, Szilas-patak megállóhelytől, Újpalota felé pedig a Sárpatak utca megállóhelytől a Külső Szilágyi úton halad.

Vasárnap a Budaörs félmaraton miatt lezárják a Budapesti út, a Szabadság út és a Károly király utca egyes szakaszait. Emiatt a budaörsi lakótelep felé közlekedő 40-es, 40B és 240-es autóbusz a Budapesti út és a Szabadság utcai körforgalom között módosított útvonalon szállítja az utasokat. Elterelik vasárnap délelőtt ugyanezen a szakaszon a 88-as buszt is. A Budatétény vasútállomás felé közlekedő 287-es szintén módosított útvonalon közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.