Fiatal nő az áldozat

Szeméremsértőt fogtak Angyalföldön

B. Attilát őrizetbe vették és kezdeményezték gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

2016.09.13 15:12MTI

Szeméremsértő férfit fogtak a főváros XIII. kerületében, Angyalföldön - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

Azt írták, hogy a 44 éves B. Attila hétfő reggel szeméremsértést követett el a Vizafogó sétányon lévő bokros területen egy arra sétáló fiatal nő előtt.

A sértett egy közelben tartózkodó iskolarendőrtől kért segítséget, aki a személyleírás alapján öt perc alatt, a helyszínen elfogta a férfit.

B. Attilát őrizetbe vették és kezdeményezték gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.