Busz és személyautó ütközött

Baleset miatt teljesen lezárták a fővárosi Istenhegyi utat

Egy busz és egy személygépkocsi ütközött össze; az autó vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2016.08.22 15:12MTI

Teljesen lezárták a főváros XII. kerületében lévő Istenhegyi utat, ahol egy busz és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn; a balesetben az autó vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

A közlemény szerint az ütközés következtében az autó a járdára sodródott és egy oszlopnak ütközött. A fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a személyautó vezetőjét - írták, hozzátéve, hogy a buszon senki nem sérült meg.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a közösségi oldalán azt közölte, hogy az Istenhegyi lejtő közelében történt baleset miatt a 212-es autóbusz az Óra út és a Svábhegy között nem jár, a 21-es autóbusz pedig megosztva közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.