Baleset

Beszakadt a burkolat Zuglóban, nem jár a 69-es villamos

A Pasaréti tér felé tartó 5-ös autóbusz ottani, illetve a 32-es autóbusz Árpád híd irányában lévő, Nagy Lajos király útja/Czobor utcai és Kassai téri megállóját áthelyezték.

2016.08.15 09:24MTI

Nem közlekedik a 69-es villamos a főváros XIV. kerületében, Zuglóban, miután egy mintegy 12 négyzetméteres területen beszakadt az útburkolat a Nagy Lajos Király útja és az Erzsébet Királyné út kereszteződésében - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt közölte, hogy a 69-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Nagy Lajos király útja/Czobor utca és a Mexikói út megálló között vízcsőtörés miatt.

A Pasaréti tér felé tartó 5-ös autóbusz ottani, illetve a 32-es autóbusz Árpád híd irányában lévő, Nagy Lajos király útja/Czobor utcai és Kassai téri megállóját áthelyezték - közölte a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.