Túl hangos volt a szomszédja kakasa

Átkommandózott szomszédjához, kiiktatta a biztonsági kamerákat, és a tyúkól felé vette az irányt

Hogy elrabolja a szomszéd kakast!

2016.08.08 08:15ma.hu

A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki ellopott egy kakast a szomszédból - tájékoztatta a ma.hu-t a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint 2016. június 6-án 12 óra körül K. R. Debrecenben egy létrán átmászott a szomszédja udvarára, ahol áramtalanította a biztonsági kamerát, majd az ott található tyúkólból elvitte a szomszéd kakasát. Az esetről a sértett értesítette a rendőrséget. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 éves férfit. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a debreceni lakost, aki elmondta, hogy azért vitte el a kakast, mert az hangosan kukorékolt és nem tudott tőle aludni, ezt követően az állatot egy helyi erdőben szabadon engedte. 

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2016. augusztus 3-án befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.