Baleset

Tóba hajtott egy autó Tamásinál

Súlyosan sérült meg az a nő, aki autójával letért a 65-ös főútról Tamási külterületén, majd egy tóba hajtott.

2016.07.13 16:57Havariapress

Szerdán délután fél három körül a 65-ös főút Tolna megyei szakaszán, Tamási és Iregszemcse között haladt egy személyautó, amikor eddig ismeretlen okból letért ez úttestről és egy tóba hajtott.

A főút 52-es kilométerszelvényénél történt balesetben a jármű vezetője, egy 32 éves nő megsérült, a mentőszolgálat munkatársai ellátásban részesítették.

A rendőrök a helyszínélés és a jármű kimentése idejére az egyik sávot lezárták. A műszaki mentés nem sokkal öt óra előtt ért véget, így a forgalomkorlátozás mostanra megszűnt, a forgalom újra zavartalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.