Közút

Baleset miatt nagy a torlódás az M7-esen Martonvásárnál

Több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán péntek délután Martonvásár térségében, ahol két gépjármű ütközött össze.

2016.07.08 13:42MTI

A balesetben, amely a 30-as kilométerszelvényben történt, senki sem sérült meg. Az autópálya érintett szakaszán nincs forgalomkorlátozás, ennek ellenére két-három kilométeres a torlódás. A rendőrség a tárnoki lehajtótól a 7-es főút használatát javasolja.

A rendőrség azt is közölte, hogy onnan néhány kilométerre, Pázmánd térségében is baleset történt: egy gépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A Balaton felé vezető oldalon itt jelenleg egy forgalmi sáv járható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.