Ketten megsérültek a balesetben

Vonattal ütközött egy kamion Nyírmihálydiban

Ketten sérültek meg, amikor összeütközött egy személyvonat és egy kamion Nyírmihálydiban.

2016.07.07 12:48Havariapress

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen csütörtökön délelőtt haladt a Balkányi úton egy faforgácsot szállító kamion, amikor az út vasúti átjárójában összeütközött az éppen oda érkező személyvonattal.

Az ütközés következtében a kamion az oldalára borult és a mozdony is megrongálódott.

A balesetben a teherkocsi és a mozdony vezetője is megsérült, a mentők mindkettejüket kórházba szállították; a vonat utasai közül az eddigi híradások szerint nem sérült meg senki. Szakoly önkormányzati tűzoltói érkeztek elsőként a helyszínre, ők áramtalanították a kamiont, de időközben a helyszínre érkezett és részt vesz a műszaki mentésben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a nyírbátori hivatásos tűzoltók egysége is.

A vasúti forgalom jelenleg áll, az utasokat vonatpótló buszokkal szállítják; a közúton félpályás lezárás van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.