Menetrendi változások

Jövő héten pótlóbuszok közlekednek a soroksári HÉV vonalának egy részén

A pótlóbuszokon kerékpár is szállítható.

2016.07.08 06:30MTI

Jövő hét keddtől vasárnapig a H6-os HÉV helyett pótlóbuszok közlekednek Soroksár és Szigetszentmiklós között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A felsővezeték-hálózat és a pálya karbantartása miatt a HÉV-szerelvények július 19-étől július 24-éig a Közvágóhíd és Soroksár, valamint Szigetszentmiklós és Tököl/Ráckeve között közlekednek, a soroksári Hősök tere és szigetszentmiklósi Gyártelep H állomás között pedig pótlóbusz-járat indul, emellett a 38-as, a 238-as és a 278-as autóbuszon a HÉV-bérleteket is elfogadják Csepel és Szigetszentmiklós között - tájékoztatott a BKK. A központ közlése szerint a pótlóbuszokon kerékpár is szállítható.

A BBK közleményében arra is felhívja a figyelmet, hogy a pótlás miatti kényszerű átszállás nem minősül útmegszakításnak, így a pótlóbuszról a HÉV-re, vagy ellenkező irányban történő átszállásnál nem kell új jegyet kezelni.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.