Tragédia

40 liter benzin robbanhatott be a törökszentmiklósi házban, ahol 3 kisfiú és apjuk vesztette életét

A 7, 9 és 12 éves kisfiúnak esélye sem volt a menekülésre, az égő tető az ő szobájuk felett is beomlott.

2016.07.05 08:33ma.hu
MTI Fotó: Bugány János

Az égő tető éppen a három fiú szobája felett omlott be hétfő hajnalban Törökszentmiklóson, ahol a tragikus tűzeset a három gyerek és apjuk halálát okozta. A keddi Blikk nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy a tüzet a lakás közepén tárolt mintegy 40 liter benzin berobbanása okozhatta.

Az apát, K. Imrét a fiúk szobájának küszöbén találták meg holtan, a 7, 9 és 12 éves fiúknak esélyük sem volt kimenekülni. Édesanyjukat az előszobából mentették ki, de testfelületének 90 százaléka megégett, válságos az állapota.

Akkora volt a tűz, hogy a három környező épületből 11 embert kimenekítettek a tűzoltók. Több helyiségben beszakadt a mennyezet.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a tűzesetet.

MTI Fotó: Bugány János


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.