Tragikus baleset

Meghalt a gázoló motoros is

Ketten haltak meg azt követően, hogy egy motorkerékpár elgázolt egy gyalogosan közlekedő fiút az éjszaka Bács-Kiskun megyében.

2016.07.03 19:06Havariapress

A Bács-Kiskun megyei Rém külterületén vasárnapra virradó éjszaka haladt egy Suzuki AD típusú motorkerékpár az egyik mellékúton Csávoly felé, amikor az 5-ös kilométerszelvény közelében elütött egy, a forgalmi sávjában, vele azonos irányban gyalogló fiút.

A kivilágítatlan útszakaszon láthatósági mellény nélkül haladó, 17 éves gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, de az ütközés következtében rövid időn belül elhunyt a motor 23 éves vezetője is, míg a 19 éves utas súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.