Baleset

Elképesztő baleset: leszakadt a tartály a vontatóról és ötven méterrel megelőzte a járművet

Felborult egy tartálykocsi az M1-esen Bábolnánál, Győr felé lezárták az autópályát, amelyre éghető folyadék szivárog.

2016.06.27 09:56MTI

Felborult egy gyúlékony anyagot szállító tartálykocsi az M1-es Győr felé vezető oldalán, Bábolna közelében hétfő reggel, az autópályát lezárták - közölte honlapján a rendőrség. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tartályból éghető folyadék szivárog.

A megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta, a balesetben a tartály leszakadt a vontatóról és ötven méterrel megelőzte a járművet. Káli Sándor hozzátette, a tartálykocsi felborulása után egy személyautó a szerelvénynek ütközött és vezetője súlyosan megsérült. A tartálykocsiból a szivárgó anyagot a helyszínen átfejtik, és később daruval hozzák vontatható állapotba a járművet.

A rendőrség tájékoztatása szerint a forgalmat Komáromnál leterelik az autópályáról. A közlekedőknek lassú haladásra és torlódásra kell számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.