Segítséget kér a rendőrség

Fényképe alapján keresik a jászapáti postarablót

Fényképe alapján keresi a rendőrség azt az ismeretlen férfit, aki két hete fegyverrel próbálta meg kirabolni a helyi postahivatalt Jászapátiban.

2016.06.22 10:12Havariapress

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen június 10-én délelőtt tíz óra körül lépett be egy egyelőre ismeretlen férfi a postahivatal épületébe, ott egy fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette a pénztárban dolgozót, akitől készpénzt kért.

Az alkalmazott nem tett eleget a követelésnek, így a férfi végül értékszerzés nélkül menekült el a helyszínről.

Az ügy nyomozása eddig nem vezetett eredményre, de az elkövetőről több, jól használható kamerafelvétel is készült a helyszínen, a rendőrség ezért most ezek közreadásával igyekszik azonosítani az illetőt.

Kérik, hogy aki felismeri a police.hu oldalon közzétett képeken az azokon látható férfit, vagy a bűncselekményről érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-56/501-600 telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a díjmentesen hívható 06-80/555-111 ,,Telefontanú" zöld számát, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.