Baleset

Szén-monoxid szivárgás történt Szolnokon

A veszélyes gáz több lakásban is kimutatható volt, ezért az egész társasházat kiürítették.

2016.06.20 16:20ma.hu

A Tisza-parti megyeszékhelyről vasárnap délután riasztották a tűzoltókat, mert bejelzett egy társasházi lakásban a szénmonoxid-érzékelő. A tűzoltók a Konstantin úti társasház mind a tizenkét lakásából az utcára kísérték a lakókat - összesen húsz embert -, amíg méréseket végeztek az épületben. Az érintett lakás mellett a szomszédban is kimutatható volt a szén-monoxid jelenléte, de nem érte el a káros határértéket. A tűzoltók az egész épületet átszellőztették, eközben a gázszolgáltató munkatársai is a helyszínre érkeztek. A szakemberek két kazán meghibásodását állapították meg; a veszélyelhárítás után a lakók rövid időn belül visszatérhettek otthonaikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.