Torlódás

Hatalmas dugó az M7-esen Balaton felé

A Balaton irányába közlekedők a martonvásári lehajtótól a 7-es főúton haladjanak tovább, különben a 20 kilométeres dugóban kell ácsorogniuk.

2016.06.18 09:17ma.hu

Közúti közlekedési baleset történt 2016. június 18-án reggel az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldalán Baracska és Kápolnásnyék között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – eddig ismeretlen körülmények között –  két gépkocsi ütközött össze. A balesetben egy személy megsérült.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán halad.

A forgalomkorlátozás következtében, az érintett útszakaszon torlódás alakult ki, ezért a Balaton irányába tartók, ha tehetik, a martonvásári lehajtótól használják a 7-es számú főutat. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.