Egy ember életét vesztette

Halálos lakástűz Dombegyházon

Egy ember életét vesztette, miután tűz ütött ki egy lakóházban Dombegyház központjában.

2016.06.07 09:08Havariapress

A tűzoltókat kedden kora délelőtt riasztották a Békés megyei településre, ahol lángok csaptak fel egy Bem utcai lakóházban.

Az oltáshoz riasztott mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók megállapították, hogy a mintegy 50 négyzetméteres lakóházban berendezési tárgyak gyulladtak meg, majd a tűz a lakás több más helyiségére is átterjedt, emiatt az épület füsttel telítődött.

A beavatkozó egység az oltási munkálatokkal egy időben átkutatta a házat, melynek egyik szobájából egy embert menekítettek ki a szabadba. Az illető azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már a mentők sem tudták megmenteni, a helyszínen elhunyt.

A tüzet percek alatt eloltották a tűzoltók, a szerencsétlenség okát és körülményeit még vizsgálják.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.