Elfogták, de nem vették őrizetbe

Fejszével fenyegetőzött egy férfi Perbálon

Elfogták, de nem vették őrizetbe a rendőrök azt a férfit, aki egy állítólagos sérelemre hivatkozva fegyverrel fenyegetett meg egy nőt Perbálon.

2016.06.03 12:06Havariapress

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított kedden délután jelent meg egy nőismerőse munkahelyén, a Pest megyei településen. A nőt kihívta az üzlet elé és felszólította, hogy aznap este 7 óráig adjon át neki egy meghatározott összegű készpénzt, arra hivatkozva, hogy a férje neki kárt okozott.

A nő közölte a 31 éves helyi férfival, hogy nem fizet semmit, így az illető elment a helyszínről, de másfél órával később ismét visszatért, és akkor már fejszével a kezében kezdett fenyegetőzni, követelve a pénzt,amit továbbra sem kapott meg.

A történtekről értesített budakeszi rendőrök nem sokkal az eset után, a saját lakásán elfogták a 31 éves perbáli férfit, akit előállítottak a Budaörsi Rendőrkapitányságra és ott gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi ellen önbíráskodás kísérletének gyanújával indult büntetőeljárás, de az illető szabadlábon várhatja ügyének bírósági tárgyalását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.