Illegális bevándorlás

Nyugalom van Kiskunhalason

Nyugalom van Kiskunhalason

2016.06.01 22:30ma.hu

Helyreállt a szabályozott napirend a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumában, ahol 2016. június 1-jén 11 óra 20 perc körül az ott elhelyezett 484 menekültügyi őrizetes közül mintegy 300 fő a zárt körülményeket és a lassú ügyintézést kifogásolva elégedetlenségének adott hangot. A nyugalmat a rendőrség és a migránsok szószolói közötti tárgyalás teremtette meg, az őrizetesek közül az ebéd elfogyasztását megtagadó kisebb csoport a vacsorát is szétszórta az ebédlőben - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendőri intézkedés, személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

A rendőrség továbbra is jelentős erőkkel biztosítja a befogadó intézményt és környékét, hogy megakadályozza az őrzött befogadó központ illetéktelen elhagyását, valamint fenntartsa a városban a közrendet, a közbiztonságot. Kiskunhalason nyugalom van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.